Collecte week

Elk jaar organiseert KWF Kankerbestrijding de collecteweek. In de 1ste volle week van september gaan jaarlijks ruim 80.000 collectanten langs de deuren om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Hierdoor hebben we in de afgelopen al best veel bereikt.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker steeds verder toe. Hierdoor:

  • Is beter bekend hoe kanker ontstaat en zich gedraagt
  • Kan kanker eerder, sneller en beter worden opgespoord
  • Zijn behandelingen effectiever, gerichter en veiliger
  • Is de kwaliteit van leven voor (ex-)patiënten verbeterd
  • Overleven meer mensen
 

Waarom collectant worden?

Als collectant van KWF zet je je een paar uurtjes per jaar in voor onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt. Wij dromen van een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij onze collectanten komt deze droom steeds iets dichterbij. Als collectant collecteer je (zo dicht mogelijk) in je eigen buurt.

Ben jij tegen kanker? Geloof jij dat onderzoek helpt kanker te genezen? Heb je 3 tot 4 uurtjes per jaar over om een bijdragen te leveren? Fijn, want we kunnen je hulp goed gebruiken! Meld je aan via onderstaande knop!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

7 months ago

KWF 's-Hertogenbosch

Bij de Academie voor Marketing & International Business van Avans Hogeschool in Den Bosch wordt jaarlijks geld opgehaald door de locale tafelvoetbal- en pooltafel voor een goed doel. Alle studenten en medewerkers mogen vervolgens zelf een goed doel aandragen waarna er wordt gestemd. Het goede doel met de meeste stemmen ontvangt het opgehaalde bedrag en dat is dit jaar het KWF...
Hartelijk dank alle studenten en docenten van Avans Hogeschool!
...

View on Facebook

7 months ago

KWF 's-Hertogenbosch

Op 20 april vindt er in het Vicky Brownhuis een lotgenotenbijeenkomst plaats voor mensen die geconfronteerd worden met bloedkanker, lymfklierkanker of stamceltransplantatie. De avond wordt mede in samenwerking met Stichting Hematon georganiseerd.

Uiteraard is een eventuele partner ook van harte welkom. Deze lotgenotenbijeenkomst vindt plaats onder begeleiding van ervaringsdeskundigen van Stichting Hematon.

Thema deze keer is Kanker en Werk.

Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij er ruim de gelegenheid is voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.
...

View on Facebook

7 months ago

KWF 's-Hertogenbosch

Jonge helden... medewerkers van Libema collecteren op tuinbeurs Tuinidee voor het KWF. Deze actie is ontstaan naar aanleiding van een match op beursvloer 's-Hertogenbosch. Wil jij ook in actie komen voor het KWF dat kan zeker! Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger! ...

View on Facebook

8 months ago

KWF 's-Hertogenbosch

Noteer 7 juni in je agenda! Maak een actie aan en ga samen van start met Team KWF ...

View on Facebook